Posts

Showing posts from December, 2012

Warkah di HARI LAHIR

Image
Assalamualaikum..
rindu rasanya nak bercerita di blog si gadis ni…ehe <3 By the way da 15/12/2012..dua hari lepas 13.12.12 anna menyambut ulang tahun ke-20..dah tua da kan..tapi tak jugak besar2…cewah..!! perasan kecil molek la katakan..:)
Rasa terharu sangat bila my ummi post biskut batik, homemade tau ke kolej..bukan main travel lagi biskut tu dari johor sampai ke negeri 9…I love it, and I really love my mom..:) tu pun papa yang telefon kata nak apa2 tak??..sayang papa jugak…teringat dulu2 papa kata..
"buat apa nak ingat besday2 tu….baik ingat pasal belajar je….merepek la sambut2 besday ni, buang masa..! membazir…!!”But then, tu semua dulu punya cter…skarang ni, papa la the first one yang ingat hari lahir anak2 nye… Hari tu 9/12 besday ewan, my adik lelaki…papa yang call suruh wish ewan..padahal awal2 lagi anna da wish dye..:)
2 tahun da tak sambut besday kat rumah kampong, sebab  jauh dari family…. Duduk kolej, susah nak balik…tapi kawan2 kat sini wish jugak…ada la bagi present.…