Warkah di HARI LAHIR


Assalamualaikum..

rindu rasanya nak bercerita di blog si gadis ni…ehe <3
By the way da 15/12/2012..dua hari lepas 13.12.12 anna menyambut ulang tahun ke-20..dah tua da kan..tapi tak jugak besar2…cewah..!! perasan kecil molek la katakan..:)

sanah helwah...:)
Rasa terharu sangat bila my ummi post biskut batik, homemade tau ke kolej..bukan main travel lagi biskut tu dari johor sampai ke negeri 9…I love it, and I really love my mom..:) tu pun papa yang telefon kata nak apa2 tak??..sayang papa jugak…teringat dulu2 papa kata..

"buat apa nak ingat besday2 tu….baik ingat pasal belajar je….merepek la sambut2 besday ni, buang masa..! membazir…!!”
But then, tu semua dulu punya cter…skarang ni, papa la the first one yang ingat hari lahir anak2 nye… Hari tu 9/12 besday ewan, my adik lelaki…papa yang call suruh wish ewan..padahal awal2 lagi anna da wish dye..:)

2 tahun da tak sambut besday kat rumah kampong, sebab  jauh dari family…. Duduk kolej, susah nak balik…tapi kawan2 kat sini wish jugak…ada la bagi present..tapi anna bukan nak tu semua, anna just nak persahabatan kami ni..kekal until jannah..memang la its sound cliché, but that’s the true….:) kawan2 kat fb je, sampai 100 lebih wish…:) happy tau:) 

ha..tu dia....<3
Ingat last besday sambut dengan family tahun 2010, after spm…sambut skali dengan ewan.. kek black forest lagi..:) meriah jugak sebab sambut skali doa selamat dan kenduri kesyukuran…happy tau..happy sangat2…:)

 Yang paling special nya tahun ni, a gift from my mom…it just a letter, but that letter is very 100000000x meaningful…full of love from my mom heart…J
“ Assalamualaikum…?Tiada kata yang indah,Nak dilafazkan buatmu sayangku,Hanya doa yang tulus ikhlasDari hati yang suci, khas buat anak ku,Ummi ucapkan SELAMAT ULANG TAHUN YANG KE-20 TAHUN.Selamat panjang umur dan dimurahkan rezeki, dengan limpahan kurniaan Allah,Buat anakku, SITI AISYA… 
Sempurna hidupmu,Itu adalah pemberian dari Allah,Percaya pada diri sendiri,insyaAllah akan diberkatiNya…Andai Echa lebih sempurna dari semalam,Ingatlah Allah, walauapapun terjadi..Semoga keshidupan setiap hari diredhai..Yang buruk dari kita…Allah lah yang menentukan segalanya..Sekian,Dari Ummi mu…<3 “

Semoga, dengan bertambah umur ni, bertambah iman, bertambah istiqomah, dan bertambah perkara2 yang baik…J
Bergantung hati pada Allah, yang empunya gerak, yang empunya lisan….

Jazakallahu khair…assalamualaikum                                         

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

"pakai tudung labuh..macam cendawan bergerak..."

EXTEND SEMESTER - PELAJAR UiTM

Taubat dari maksiat.....