Posts

Showing posts from January, 2013

KAHWIN MUDA

Image
Assalamualaikum para pencinta Allah dan Rasulullah..<3


Tajuk post entry kali ni... "Muda muda dah kahwin"..means kahwin muda la kan....syok nye ea kahwin waktu usia muda ni... dapat pahala kerana ianya merupakan 1 ibadah.. n dapat mengelakkan zina.. bagus3... those yang tengah study skarang ni mesti jeles sebab kawan2 yang lain ramai dah berkahwin.. umur 20, 21..da kahwin..even masih studying pun da kahwin....ishk3....jeles ni...


tak kurang jugak yang terpaksa pendam perasaan lama2...sebab mak ayah kat kampung tak sporting macam mak ayah kawan2 mereka yang lain...siap ayah bagi warning awal2 lagi... "KALAU DAH GATAL SANGAT NAK KAHWIN...TAK PAYAH SAMBUNG STUDY...!!" ha...familiar tak ngan ayat camtu...?? termasuklah ayah 'ana... so....jangan bermimpi di siang hari la nak kahwin awal..even calon dah ada....(*-^) wink2..
pada 'ana...even dah ada calon pun muslimat2 sekalian..berilah peluang kepada calon2 anda itu untuk lebih mendalami 'ilmu agama...sebab na…