Posts

Showing posts from April, 2017

FAHAMI LELAKI, GAYA WANITA PART 1

Assalamualaikum....

Entry ni khas untuk para lelaki dan wanita kat luar sana yang selalu bergaduh dan sering berlaku salah faham dalam relationship hangpa... padahal lepas dah gaduh besar besaran tu.. korang mula terfikir yang korang gaduh atas sebab2 yang "bodoh" je.. i means benda2 yang simple je boleh jadi huru hara.. kacau bilau hubungan korang..

Aku recommend korang try baca buku "Act like a lady, Think like a man" by Steve Harvey... What men really think about LOVE, RELATIONSHIP, INTIMACY and COMMITMENT.

So, memang buku tu akan bukak pandangan mata korang luas2... seluas lautan.. cewah! By the way buku tu dan entry aku ni lebih elok la kalau anak2 muda yang nak serius dalam hubungan yang baca... Kalau setakat cinta2 monyet dik.. jangan nak berangan la.. haha.. Cubalah untuk lebih matang dalam hubungan.. Biasanya dalam tempoh bertunang biasanya akan banyak masalah yang berlaku. Macam2 la cerita aku dengar based on true story dari kawan2 dan orang2 terdekat..

A…